Virka Tiger

Jag hade restgarn från ett par sockar i tigergarn som jag inte visste vad jag skulle använda till. Till slut kom jag på det. Jag ska virka Tiger, från Nalle Puh. Av någon märkliga anledning skrev jag ut detta mönster, på spanska… Klicka här. Kan inte ett ord spanska… *Skakar på huvudet åt min egen dumhet* Det finns ju andra mönster på förslagsvis engelska. Jaja, man kan inte vara klok jämt!

Det slutade med att jag virkade som jag ville ialla fall och struntade i spanskan. Den blev ganska bra, virkade kroppen en aningens för löst men orkade inte riva upp.

Virknål : 2mm
Garn: tigerfärgat sockgarn 30m/10cm, och rosa, orange restgarn till detaljer.

Potter övervakar fotograferingen!

tiger

tiger

tiger

tiger

2 reaktioner på ”Virka Tiger”

  1. Vilken fin. Jag har funderat på å virka i tigergarn men tänkt att de lätt blir hårt. Blev det hårt eller funkar den att lekas med för en liten?

    1. Tack! Menar du att den blir sträv av sockgarnet? Hård blir min för att jag virkar maskorna täta och kompakta. Den blir ju inte mjuk som bomull men inte blir den oskön att ta i fastän det är sockgarn. Om en liten ska leka med den är det kanske viktigare att det är garn som går att tvätta. Lycka till!

Kommentarer inaktiverade.