Virka ett kuddfodral

Virka ett kuddfodral

Jag hade tänkt göra en sjal av dessa rutor. Jag insåg ganska snabbt att garnet skulle inte räcka. Som vanligt var det ett garn från mitt sinande garnlager (måste köpa mera!) och inköpt på något loppis så det gick inte att beställa mer. Det var bara att tänka om.

Så det blev ett kuddfodral av rutorna.

Jag sydde fast rutorna på ett vanligt vitt kuddfodral. De räckte till en sida.

Två rutor som blev över fick bli en liten väska och en ruta rev jag upp för att använda garnet till montering. Så inget garn gick till spillo!Det svarta är blixtlåset. Det skulle väl egentligen varit ett i vitt men det hade jag inget. Fodrade den med tyg från ett gammalt lakan.

Virka ett kuddfodral

  • Garn: bomullsgarn av valfri sort
  • Virknål: 2,5mm
  • Virkmönster: klicka här. Mönstret är inte på svenska men ett bra diagram att följa. Kuddfodralet är 50x60cm och lilla väskan 10x10cm.

Lycka till!

Jag har stängt av kommentarsfunktionen pga för mycket skräp. Jag ska testa aktivera funktionen om ett tag. Då jag orkar ta hand om skräpet. Kontakta mig via epost eller sociala medier. Mer info finns under Kontakta mig.
Instagram. Just nu är måste du skicka en förfrågan att få följa mig. Det pga att många skickade meddelanden och ville chatta. Det ser ut att vara militärer från USA. De har en bild publicerat och ingen info. Följ Stina Wollter på Insta så förstår du vad de är ute efter. Sluskar. Jag godkänner alla som har ett Svenssonkonto!

Synd att det har blivit så här.