30 reaktioner på ”Virka Ahlgrens bil”

 1. Men åh, vad fina!
  Måste prova sen, håller just nu på med en traktor med släp. Tack för att du lägger ut dina mönster!

  1. Tack snälla du.
   Jag vill inspirera andra och dela med mig av roliga idéer. Jag är inte sniken och håller på mönster.
   Mer virkning åt folket!

 2. Otroligt snygga, jag ska virka en eller fler till min man som är helt beroende av dessa bilar. Då kan han ju gosa lite med en istället för att äta =o)

  1. Hoppas mitt “mönster” går att begripa. Virka kan jag men att försöka förklara hur jag gjort är jag urusel på.

   Lycka till!

 3. Dom här är ju helt underbara, jag håller på med mina egna för fullt och det var inget problem alls att förstå mönstret.

 4. Lägger till på listan över saker jag MÅSTE göra… Den är så attans lång bara och det är fortfarande en OHYGGLIG massa rutor kvar på sjalen…

 5. Tack snälla för at du lägger ut mönstret och delar med dig av dina fina godisbilar! :) Dessa blir helt klart ett pysselprojekt under sommaren!

 6. Hejsa

  Hittade din fina sida på nettet. Vill höra om jag kan få mönstret på Ahlgrens Bilar, dom är bara jättehärliga

  Kram från Åsa

 7. Hej! Bilarna och husvagnarna är SÅÅÅ härliga! = D Skulle gärna vilja skriva ut mönstren så att de är lättare att ha till hands på ett papper då jag vill göra dem men det går inte. Har du möjlighet att maila mönstren till mig som ej är skrivskyddade? Stort tack för att du delar med dig av dina mönster!

 8. Oj, vad läckra bilar! Och tack för att du lägger ut beskrivningarna. Jag ska försöka ge mig på en när jag har mina andra projekt färdiga. :)

 9. Tack så jätte mycket för mönstret! Jag var bara tvungen att göra en så fort jag hittat det, och de var riktigt roliga att göra :)

 10. Riktig fräna!! Är dock ingen expert på att virka, så har en fråga angående mönstret..Efter att man har virkat “toppen” på bilen, ska man klippa av garnet då? o kanten börjas från “scratch” eller sitter dem ihop från början? om du förstår vad jag menar?? ;)

 11. Hej!
  Jag tycker dina bilar är så fina finns det någon möjlighet att få tillgång på mönstret?
  Tack på förhand ?

 12. Har nyss sett dina fantastiska bilar, men jag kan inte hitta något mönster på sidan. Är det borttaget? Och i sådana fall, hur får jag tag i det?

   1. hej igen AnnaErika! Förstår att du inte vill dela med dig längre. Chansade när jag frågade. tack ändå!

Kommentarer inaktiverade.